tirsdag, august 22, 2006

For vildt!!!!!

Jeg havde en aftale med min kiropraktor her til morgen. Jeg var bare lidt uenig med mig selv om hvornår det var.
I kalenderen havde jeg skrevet 9.30 men på Outlook havde jeg skrevet 9.20. Better safe than sorry - jeg tog afsted så jeg kunne være der 9.20.

Hele vejen derhen kører jeg "omkap" med en bus. Og ved det sidste busstoppested inden kiropraktoren stiger der en af med en kuffert og min første tanke er: Det er sgu da Ulla.....

Men nej det kan det da ikke være - hun bor og arbejder jo i Italien. ....Jo det kunne det godt.

Hvor vildt - hun var på vej til konference på KVL var desværre kun i Kbh en dag, men forhåbentlig ringer hun når hun skal til lufthavnen igen (og et smut forbi Amagercentret) hvis det passer med at få hentet Dicte og sådan - så er jeg på.

Hold da op - tænk hvis jeg var kørt 5 minutter senere - så havde jeg ikke mødt hende. Har ikke set hende siden jeg var gravid med Dicte ca. 12 uger henne.


Her har i så Ulla som hun så ud for 3 år siden. Ulla er en del af Biokemitøse netværket, når hun altså ikke lige bestemmer sig for at forfølge en karriere i udlandet :) Ulla er en af de veninder jeg har kendt i længst tid.
Forhistorien var lidt sjov. Da jeg startede med at læse biokemi var jeg kæreste med en fyr som hed Henrik. Hans søster arbejdede for et osteimportfirma som havde brug for lidt ekstra hjælp - og det blev så mig. På et tidspunkt fortæller Henrik så at hans søster bor til leje i et hus som hende her Ulla og hendes mand har. Om jeg kender Ulla - for hun læser også biokemi?? Øh nej - vi er faktisk ret mange studerende.

Nå men Ulla starter også på "osten" og vi bliver venner. En overgang bor Ulla sammen med mig i min lejlighed, mens Bjørn studerer i Århus. Det var en sjov periode. Selv om vi frøs røven ud af bukserne da elopvarmning er dyrt :)) Hold op hvor har man holdt mange primitive ting ud.

Nå men det var altså den Ulla der stod af bussen på Gammel Kongevej lige for næsen af mig. Verden er da lille.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Katja
Jeg ved du har travlt med Dictes foedselsdag ogsaa i dag, men jeg er spaendt paa at hoere hvordan det er gaaet - hvad hun har faaet osv.
Knus og god weekend!
Ulla