onsdag, april 11, 2007

Vores nye lejlighed

Det er altså underligt - det er bare så snart. Tænk det vi har drømt om i lang tid bliver endelig virkelighed.

Det var måske ikke en lejelejlighed vi drømte om, men det er jo bedre end 62 kvm, så det kommer tæt nok på for mig lige nu.Og sådan ser vores nye lejlighed så ud..... bemærk lige terrassen... udgang fra alle rum ;))
Så nu bliver der også plads til at invitere folk til spisning (og overnatning Ulla *blink**blink*)

Det eneste der lige skal sluges - det er altså det orange badeværelse..... men det er der altså ikke noget at gøre noget ved - det må tages med - til gengæld er der to af slagsen.

1 kommentar:

Winnie (Siff) sagde ...

Ja Ronja er begyndt at stå op af alt og ja så er hun jo ikke så klog at hun ikke ved at en 3 benet skammel kan vælte :-) og det gjorde den så først bankede hun nakken i køkkengulvet og derefter fik hun så skamlen i hovedet :-(( men en pose frosne porre fik det til at se mindre dramtisk ud end de første 2 min hvor der kom en hurtig bule..

Ja det med banken trækker ud da Allan ikke lige kunne få fri og ja så kunne banken ikke lige men på onsdag skal vi ned i en ny bank og høre hvad de kan tilbyde os.. og så må vi se om vores nuværende bank kan matche det eller vi skal finde en 3. bank... har lidt travlt da der skal være bud på grunden i starten af maj hvis altså vi vil flytte til stenløse