søndag, april 01, 2007

Voksentid

På fredag er Dicte hos farmor og farfar for at blive passet.

Og endnu en gang skal vi finde ud af hvad vi dog skal bruge den friaften til. Billetterne til Pans Labyrint er bestilt - håber den er god - nu er vi jo nok verdens DÅRLIGSTE til at komme i biffen - har ikke været i biffen siden jeg var i babybio med Dicte, Mathilde og Winnie - hvor vi så Closer.

Nu skal jeg så bare finde ud af hvor vi skal spise inden - har valgt at se den i Frederiksbergs ny biograf - så det bliver nok et eller andet i nærhede.

Glæder mig - det er nu så hyggeligt med de der fri aftener. Om ikke andet fordi jeg nu har haft en hel uge med Dicte alene - da Jan jo var i BNL med arbejdet.

Skal forresten lige tjekke Mamma Mia's hjemmeside ud - for jeg gav jo Jan billetter i julegave til forestillingen den 14. april - og vi har endnu ikke set noget vedr. spisningen.....

Så vi bliver rigtig kulturelle i disse uger :)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Vi var inde og se pans labyrint igår. Super film. Men også ret skræmmende og voldelig. Jeg var glad for at vi så den i Empire, så kunne jeg nemlig kravle op på skødet af manden i den anden ende af sofaen når det blev for meget ;-)