onsdag, april 04, 2007

Flytning i sigte....

Det ser ud til at vi snart skal flytte.....jeg glæder mig allerede til at kunne nyde sommeren på min KÆMPE terrasse, eller tage et bad i mit badeværelse.... eller tadaaaaa sove i min egen seng i mit eget soveværelse.

Eller få en 5 meter lang skabsvæg hvis det er det jeg vil have....
PLADS..... at gå fra 62 kvm til 129 det er lidt af en ændring - og så lige 36 kvm (eller hvor meget det nu er) terrasse ved siden af.

Jeg glæder mig, men det kommer pludselig til at gå hurtigt.... for lejligheden bliver ledig til 1. maj, og vi skal lige have solgt vores (intet problem - har en køber) og så skal vi nok flytte til den 1. juni... Jamen der er jo ikke engang 2 måneder til.

Vi sidder bare med et stort problem mht. Dicte - for hun bliver jo 3 til august hvor hun senest bliver flyttet i børnehave, i vores nuværende institution plejer de allerede fra maj at flytte de børn op som skal flyttes i løbet af sommeren, når skolebørnene forsvinder. Men hvad gør de i Furesø??? Findes der "minigrupper" for 2-3 årige, eller rykker de først børn når de bliver 3 år?? For hvis de først flytter dem når de er 3, så kan vi risikere at Dicte først bliver rykket fra sin nuværende vuggestue til en anden. Så går hun der en måned, og så tager vi 3 ugers ferie, og så er der 1 uge til august - og så skal hun flyttes i børnehave.
Det er bare ikke fair overfor Dicte.

Så jeg/vi må have fat i pladsanvisningen (når vi siger ja til lejligheden) og høre hvad de ville sige til problematikken. Ellers kan vi risikere at vi må blive boende her til juni med og så finde privat pasning til Dicte i den uge inden vi når måneden hvor hun fylder 3 år.

Nå men første trin på vejen til mere plads er selvfølgelig, at vi takker ja til lejligheden.

Men hvor jeg glæder mig.

2 kommentarer:

Carina sagde ...

Aii tillykke tillykke, det under jeg jer virkelig!
Husk at blive skrevet op på den interne venteliste asap, selv om det umiddelbart er lækkert og der går to år før I kan komme videre kan det godt blive en mulighed I får brug for.
Er det en 4 værelses?

Anonym sagde ...

Hvad!? Aii hvor dejligt for jer! Tillykke! SKynd jer at sige ja! Kh Pia