søndag, april 22, 2007

Ny bil...

Vi brugte dagen i dag på at køre rundt til forskellige bilforhandlere. Det er sgu skønt når man i f.eks. Birkerød har adgang til stort set alle de bilmærker man ønsker.

Så vi var forbi Citroen, Peugeot og Mitsubishi...

Og hvilke biler drejer det sig så om????
Berlingo, Partner eller Lancer Station Wagon.

Lanceren er ude af billedet igen, selv om det var en stationcar så var bagagerummet simpelthen for småt. Og det må man jo sige at de to resterende biler har - for det er altså ikke udseendet de vinder på. Desuden er den ikke crashtestet af Euro-Ncap - og det diskvalificerer den her i huset. Så selv om det var en lækker bil - i sær til prisen så er den altså ude.

Vi gider bare ikke betale meget mere end 200.000 for en bil. Gad vi det var der selvfølgelig flere fede biler at vælge i mellem - men vi er sgu nærrige ;)

Så valget står nu mellem Babycontainer I og dens søster Babycontainer II... Vi vil sætte os ned og så se hvad vi vil have af udstyr i og så se hvad prisen bliver.

Det bliver sgu spændende - om ikke andet når vi skal betale vores forsikring så bliver det spændende - for det bliver dyrt.....

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ja den går jo ikke herhjemme hvor sikkerhed og flot design skal følges ad... Så vi har ikke nogen ny bil endnu ;-) Spændende hvad I gør. Kh Pia