mandag, januar 15, 2007

Træning og fysisk velvære

Der skal ikke være nogen tvivl om at jeg elsker Jan - men jeg elsker altså også at være alene hjemme. Det var selvfølgelig blevet anderledes efter vi har fået Dicte, for helt for en selv er man jo ikke.

Men idag havde jeg en aftale med mine forældre om at vi skulle ned og træne sammen i Fysisk Form
De går dernede og man får gæstekort som giver adgang til en gangs træning, og da de alligevel skulle forbi og hente autostolen her inden de kørte ned for at træne så blev vi enige om at jeg kunne komme med.

HOLD OP HVOR ER JEG IKKE I GOD FORM LÆNGERE.....

Dvs. min kondi var bedre end jeg forventede, men mine stakkels muskler - hvor er de blevet af???

For 10 år siden havde jeg haft en heftig omgang stofskifte problemer - og jeg var endt med at tage et omkring 15 kg på (slutvægt et sted over 80 - jeg droppede vægten på det tidspunkt). Men da jeg bare var mig (i gang med mit speciale), havde jeg rigtig god tid til at dyrke motion.

På det tidspunkt hed træningen: Mandag styrketræning, Tirsdag morgen aerobic fra 7-8 Onsdag styrketræning og måske lidt aerobic/rygtræning, Torsdag morgen aerobic fra 7-8 og ja så havde jeg sikkert en styrketræning om fredagen også -eller var det lørdag.

Okay vi kan godt sige at jeg blev lidt træningsnarkoman - men forhelvede hvor får man det godt af at bevæge sig - og vi kan godt sige at jeg tabte de tilkomne kg og fik en LÆKKER krop :))

Og nu sidder jeg så her, vægten er i hvertfald lige så højt oppe og ringe, og jeg er i endnu dårligere form end sidst. Meningen var bla. at jeg skulle bruge noget af min fritid (har jo fri mandag og onsdag) på at træne - men det er bare lige den der med at komme i gang.

Måske jeg skulle komme ned og træne en gang til, og så en gang til og en gang til - og så er man snart i gang og kan tilsidst ikke undvære det. For selv om Jan synes min krop er pæn som den er så er jeg kommet frem til at det der generer mig ved den ikke nødvendigvis er de ekstra kg men mere det faktum at der ikke er nogle muskler inde bag fedten.

Så der er vel ikke andet for end at komme i gang, og blive lidt lækker igen.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

uhh kender det godt.. jeg roede jo kajak næsten hver dag og i weekenden 2 gnge pr. dag... før jeg fndt allan og fik børn :-)

JEG MELDTE MIG I FITNESS DK I SEPTEMBER OG VAR EGENTLIG KOMMET GODT IGANG ups.. skod tastertur.. nå men jeg hr ikke været der siden starten af dec. pg af flere ting, Allan er næsten 100 procent en depression og kan intet overskue udover hans arbejde.. ikke særlig fedt.. Ronja blev syg med feber så blev Siff syg og ja så kom der jo et tidspunkt hvor der skulle købes gaver.. Så blev jeg syg imellem jul og nytår det samme gjorde Allan og idag var så dagen hvor jeg skulle starte igen... Siff sov længe.. gad ikke spise det morgen mad jeg lavede, så ville hun ikke have tøj på så ville hun gå hele vejen selv= 30 min gang min. istedet for de 15-20 min. (ikke noget hun normalt gider)Ronja faldt i søvn på vejen hjem da kl. var ved at være 10 hun sov så til kl 13.45 hvor hun skulle vækkes for at hun kunne få noget mad... så afsted og hente Siff der igen ville gå hjem så da vi endelig kom hjem skulle maden startes på og så kom Allan hjem og ja så gik den dag.. Men ellers kan vi evt. mødes :-) jeg er i Fitness.DK ved Fr.berg centeret Fredag skal jeg træne (der er mor og barn mandag/fredag hvor de "passer" ens barnevogn...)

hilsen hende med de manglende muskler :-)

Carina sagde ...

Det er meget vigtit for ens velbefindende at man er i god form.
Det virker som et godt sted at komme det der, uden alt for mange af de der alt for smarte mennesker