mandag, september 04, 2006

Jagten på et nyt stel


Vi har et stort problem her i huset.

Vi aner ALDRIG hvad vi ønsker os i gave. De sidste par gange har vi kunnet ønske os Twin Cuisine knive - men det er også snart ved at være slut.

Så hvad nu???

Nu prøver vi at finde et spisestel vi begge synes er pænt. Og som kan holde til at jeg taber det på gulvet (det kan vores stel fra Ikea ikke).

Jans forældre har et stentøjs stel. Det er vildt holdbart - det er bare ikke særlig pænt i mine øjne (til alt held også i Jans). Jeg fik engang et rigtig pænt stel af min mor (en jul hvor jeg egentlig bare ønskede min sort atelier). Desværre har jeg ikke kunnet opdrive det siden. Og så er det jo ligegyldigt.

Der findes ikke ret mange stentøjsstel i DK, et af de eneste vi har kunnet opdrive er Denby. Men det er bare ikke mange steder vi har fundet det i Kbh.

Men hold op hvor er det kedeligt at gå på jagt efter stel i dag. Det er de samme 5-6 stel i alle butikker puillivyt (eller hvordan det nu staves), Royal Copenhagen, Eva Trio/solo.

Håber vi snart finder det helt rigtige.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvad med Rosendahl - de har da også et par stykker. Jeg er selv begyndt at samle det.

Anonym sagde ...

Hej..

Måske lidt uddateret efterhånden.. Men Höganess laver også fint stel - stentøj mener jeg faktisk.

Hilsen
Cirkusprinsessen

Anonym sagde ...

Ikea og Bahne har stel som de selv importerer.
Desuden er det helt rigtigt at Höganess laver stentøjsstel. Det gør Iittala også... Smart og holdbart. Iittala har også et porcelainstel der er meget stærkt, "Diamant", det er med "kantskårsgaranti". Kender ikke andre stel der har det... Men at kunne tåle en tur på gulvet kender jeg kun et der kan, og det er et "jernporcelain"-stel som er meget storkøkkenagtigt og ikke særligt smart... :-( Desværre kan jeg ikke huske navnet, men en "gammel" isenkræmmer må kunne hjælpe. Prøv at forhøre dig (ring til)hos H.P. i Roskilde, Inspiration.
Held og lykke!

Anonym sagde ...

Hej,

Kan se indlægget er gammelt, så måske er I ved at udskifte jeres stel igen :-)

Har I stadig jeres Denby?
Og er I interesseret i at sælge det?