mandag, september 11, 2006

Blitz erindring

Hver generation har åbenbart deres egen Blitz-erindring.

For vores forældre var det JFK for os er det 11. september

Det underlige var at Jan og jeg faktisk rimelig hurtigt så hvad der skete på fjernsynet - men alligevel tror jeg ikke det helt sank ind hvad der egentlig foregik.
Da vi senere på dagen skulle til volleyball kan jeg huske en af dem fra 2. holdet være fuldstændig oprevet. Jeg fattede det ikke helt - men hendes søster var åbenbart i NY, og de havde ikke hørt fra hende endnu.

I dag da jeg kørte på arbejde havde de i "Godmorgen P3" to journalister inde som havde været i NY da det skete. De fortalte at det var blevet værre med årerne at tænke på det.

Og det er lidt sådan jeg også har det. Om det er fordi jeg er blevet mor og derfor meget mere følsom ved jeg ikke. Men tanken om de mennesker der enten mistede nogen, eller dem der sad i WTC da flyene ramte, og som vidste at de aldrig mere nogensinde så deres elskede..... det kan jeg slet ikke have.

Så selv om jeg ikke "er vild med" USA og da slet ikke deres nuværende præsident, så er det underligt så klart sådan en dag står i ens erindring.

Hvad lavede du f.eks. da du hørte det?

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Var på arbejde. Jeg fik en sms fra Jakob: "De bomber USA" så vi tog tv'et frem. Var totalt urealistisk at se... De stakkels mennesker! Dem der hoppede, dem i flyene. Dem derhjemme. Jo jo... Måske Bush er en nar, men sgu' synd for de folk altså!! KH Pia (på arbejde igen igen)

Anonym sagde ...

Jeg var lige færdig med Volleytræningen i USG ret sent om eftermiddagen da jeg i fjernsynet i kantinen oppe over hallen så det i fjernsynet. Jeg troede simpelhen ikke på det.
Jeg var efter kort tid sikker på at en størrer krig ville starte, hvad den jo også gjorde, men heldigvis ikke i det omfang jeg lige nåede at forestille mig.

Anonym sagde ...

Jeg skulle se film med en af minen roere.. Italiensk for begyndere.. med popcorn og varm kakao... tlf. ringede og det var en af de andre roere der sagde noget med et fly og brænd.. vi slog kort over på DR1 men det var jo langt væk og jo der var brand i et hus.. tilbage til filmen.. 2 min efter kom faren til roeren hjem.. bombe, fly brænd New york og en masse andre ord kom der ud af munden på ham fjernbetjeningen røg over i hans hånd og kort efter var store dele af familien samlet og ja jeg syntes det var lidt overdrevet og vupti fløj der et fly mere ind i tårnet og ja som du skriver gik det ikke op for en hvad det var der skete.. vi blev sure over ikke at få set filmen og popcorn og kakao blev hurtig væk da huset jo var fyldt op... så vi tog til træning både skuffet over ikke at ha set filmen og lidt undrende over hvad det var det skete.. den dag står tydeligt i min erindring

Winnie