torsdag, november 23, 2006

Skiferien bestilt - vi sparede flere tusinde kroner

Efter at først min bror og siden mine forældre sprang fra skiferie projektet, så stod vi pludselig der og skulle finde ud af hvad vi så ville.

Da vi jo er alene afsted nu var det vigtigt for os at finde et sted hvor vi også havde mulighed for at få passet Dicte noget af dagen så vi også selv kan få løbet lidt på ski.

Valget faldt til sidst på Haafjell.
Allerførst havde vi fundet et hotel gennem Thingaard, men da jeg ringede for at bestille så viste det sig at der overhoved ikke var nogen rabat på Dicte. Vi havde ligesom ikke forventet at skulle betale 3100 kr for hende. Så jeg takkede pænt og sagde at det måtte jeg lige tænke over.

Så gik vi igang - på nettet og søge efter hotellet, og så sende en mail til dem og høre hvad det ville koste os at booke 7 nætter for to voksne og et barn. I dag fik jeg svar: 6052 NOK svarende til 5500 dvs en besparelse på 4100 kr - og alt det kostede var lidt tid på nettet.

Så nu skal vi herhen: Øyer Gjestegård

Vi glæder os allerede

1 kommentar:

Carina sagde ...

Det kan helt klart godt betale sig selv finde et sted at bo til skiferie, især når man rejser med børn, og endnu mere hvis man selv sørger for transporten, havd enten det er med tog eller bil. Go ferie