torsdag, april 27, 2006

Samtale og striptease

Det følgende er ikke for folk med dårlige nerver.
Er du tilgengæld mand for et godt grin så læs endelig videre.

I går skulle jeg både på kundebesøg, til frisør og samtale. Var startet med en skjorte fra morgenstunden for den tænkte jeg, var god til samtalen. Blev dog enig med mig selv om at det måske var smartere at vente med den, til jeg havde været ved frisøren og skiftede så.

Da jeg kom hjem fra frisøren tog jeg skjorten på, og klippede en tråd af der sad meget udiskret midt på brystet og tog afsted.
Jeg kommer derop og kommer ind og tager jakken af, står og snakker med den ene af de to, jeg skal snakke med - den anden er gået på toilettet. Jeg bliver spurgt om jeg vil have te - jeg siger ja. Og nr. 2 går ud af rummet for at fikse teen.
Og så sker følgende: Jeg kigger ned af mig selv og tænker.... hvorfor er der så mange løse tråde forneden på min skjorte???
Og det går op for mig: Jeg har taget den på på vrangen (det skal siges der er ikke knapper i denne skjorteting).

Hvad gør en klog og hvad gør jeg??? Jeg flår skjorten af vender den og får den på igen - inden de kommer tilbage ind i rummet.

FUCK mit hjerte hamrede højt der :))
Det kan dog ikke anbefales, da det måske ikke havde været så godt for samtales videre forløb, hvis de var kommet ind i rummet, mens jeg stod der med maven bar og skjorten halvvejs på.

Samtalens forløb??

Tjahh tror ikke jeg får det job.... men det havde intet med tøj stuntet at gøre :)

4 kommentarer:

Katja sagde ...

Grineren...var du ikke rød i hovedet da de kom tilbage ? Det ville jeg have været **SS** Tænk hvis du ikke kunne få armene rigtigt igennem ærmnerne og så havde kæmpet idet de ttæder ind (Fnis) Nå men hej fra en navnesøster - som har fulgt dig og Dicte fra det skjulte. Katja (ND-nov 2004)

Katja sagde ...

Tænk hvis de har video-overvåget rummet for at se om du er den nysgerrige type som læser på de papirer som lå fremme....**GGG*** 1. Får du jobbet er det fordi de kunne lide dit strip
2. Får du ikke jobbet - ser de videoen til julefrokosten

Hilsner igen fra Katja

Anonym sagde ...

Hahaha... For pokker Katja! Hvor turde du? Men okay... hvad ellers?!?! Hehe... sjovt altså! KH Pia

Anonym sagde ...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»