torsdag, april 13, 2006

En dag i Kalundborg

Jeg har jo ikke været meget på nettet den sidste tid - så jeg må hellere opdatere på lørdagens Biokemitøsekomsammen i Kalundborg (som ønsket af Ulla :))

Hold da op det var sjovt, der blev grinet og SPIST ikke mindst til den store guldmedalje.

Ingen af os har problemer med snakketøjet - så selv om vi "kun" var fire tilstede - så kunne alle vist godt have brugt minimum den dobbelte taletid.

Irene havde simpelthen kræset om os.
Først var der laks med rejer og asparges til forret, så var der Ribbensteg og mørbrad, og lidt porretærte.

Var vi ved at falde ned af stolen da vi gik en "lille tur" havde glemt at med Irene så er ting ikke altid som hun foregiver :)) Så vores lille tur med Vaks gik over stok og sten og lige et lille smut forbi deres byggegrund. Det blev en to timers vandretur, der endte med at hun hele tiden sagde: Jamen Simon plejer at gå af en lille smutvej lige her nede af vejen.... og så gik og gik vi..... og mange km senere var vi hjemme igen.

Og nu blev der så serveret lun æblekage med vanille is til. Hold op det var godt - var lykkelig for at vi netop havde været ude på en længere vandretur.

Klokken var mange (22.30) inden jeg var hjemme igen - Jan var lidt skuffet da vi ikke lige havde fået aftalt helt fast hvad vi gjorde i forhold til aftensmaden - så staklen troede jeg kom hjem når han nu ikke havde hørt andet og havde åbnet en flaske vin. Den drak vi så dagen efter, men shit happens - og jeg havde altså glemt hvordan det var at være sammen med de tøser.

8 timer gik forrygende hurtigt.......

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nice colors. Keep up the good work. thnx!
»

Anonym sagde ...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»