onsdag, marts 14, 2007

Vi har fået ny mis

Vi har hele tiden lovet Dicte at når vi kom hjem fra skiferie skulle vi have os en ny mis.

I går tog vi så ud til Inges Kattehjem for at se om de monstro havde en ny kat til os. De havde en der var vant til lejlighed (og børn) og den var super sød og kælen - så det blev vores nye kat.

9 måneder gammel han som nu lyder navnet Balder

Normalt når man får en ny kat er det godt at give dem adgang til en lille del af hjemmet som den så kan blive tryg ved og så langsomt udvide... Det gjorde vi også - hos os tog udvidelsen til hele hjemme bare kun en halv time :))

Det sjove er at Dicte skal vænne sig til at denne kat rent faktisk er kælen, for det er hun slet ikke vant til - så hun bliver lettere hysterisk når han kommer hen for at nusse sig op af hendes ben.

Hvor er det underligt at have en kælekat i huset - men hvor er det skønt.

3 kommentarer:

Winnie sagde ...

Hvor ser han lækker ud dejlig blød og lige til at nusse. Vi møder hver morgen en kat når vi går i vuggestue og det er bestemt ikke en kæle kat... men den er bare så flot.. så igår sagde Siff at hun ville have en ny kat... HMMM jeg sagde var det ikke bedre med en hund når vi får købt hus jo.. den skal hedde Puk sagde hun så.. så vi får nok en hund der hedder Puk engang.. faktisk er det en dame der fodre den føromtalte kat der har en lille brun puddelhund der hedder Puk så ja det navn er hun faldet for...

Ja nogen dyr er bedre til at møde nye udfordringer end andre men den har nok kunne mærke i er nogle dejligt mennesker og der er trygt og rart at være..

Knus

Winnie

Anonym sagde ...

Neej den ser rigtig sød ud!! Kh Pia

Winnie sagde ...

Hvor er han bare kær.. Glæder mig til at se ham live.