lørdag, marts 24, 2007

Fodbold, Bolig og livets gang

For dem der ikke måtte have opdaget det - så er der fodbold i fjernsynet. Klokken er 22.17 og den står 0-0.

Husker for mange år siden tilbage i slutningen af 80'erne starten af 90'erne, der var vi 3 tøser der altid så fodbold sammen. Vi gik også til workout/gymnastik/aerobic (different name same shit) sammen klokken 19 om onsdagen. Vores instruktør var aldrig i tvivl hvornår der var fodbold - for der var vi der ikke.

Nå men i dag siger det mig ikke så meget - måske fordi spillerne på holdet efterhånden er så unge, så man ikke engang kan overveje om man synes de er lækre......

Ellers er jeg(vi) begyndt at se lidt på hvad man kan få af huse for tiden. Det hele kom sig af at jeg pludselig så at et andelsrækkehus i Værløse var til salg - et sted jeg faktisk forsøgte at blive skrevet op sidste år.

Hvis det ikke var fordi at de havde tænkt sig at opløse andelsforeningen og omdanne sig til ejerforening så var jeg sprunget til. Men prisen vil (med omdannelsen til ejerbolig) alt i alt komme op omkring de 3 mill. - og det er altså mange penge. Så jeg blev nysgerrig - hvad kan man få for 3 mill. i Storkøbenhavn. Måske jeg skulle spørge en jeg "kender" der bor i området - om hvordan det gik da deres andelsforening lavede samme manøvre. Hvad de kom af med for at købe deres hus , sidder de billigere eller dyrere i det pr. måned etc...

Og man kan faktisk "få en del" - i hvertfald når man sammenligner med i sommer, hvor jeg også kiggede hvad der var at få rundt omkring.

Ellers går livet sin stille gang her på Frb.
Jeg har fundet ud af at jeg stadigvæk bærer nag over vores gamle naboer, og det vil jeg sikkert gøre indtil jeg har noget bedre og større og bo i.

Nå så har Danmark fået udvist Niclas Jensen - skal vi gætte lidt på slut resultatet???

Næste uge bliver en kombination af ren afslapning og hårdt arbejde. Afslapning fordi jeg har fri fra arbejde, hårdt arbejde fordi Jan tager til Holland mandag og først kommer hjem igen fredag aften. Det skulle dog være til at klare når jeg nu har fri og derfor ikke behøver at stresse ud af døren for at få Dicte klar.

Klokken er 22.35 og Danmark er bagud 1-0

Det skal udnyttes - for ikke nok med at jeg har fri - jeg har også bil..... Jan har sagt: For hver ting der kommer ind skal der en tilsvarende ting ud. Og nej det gjaldt ikke at jeg smed et par af hans sko ud hvis jeg købte et par nye til mig. Om mandagen tager jeg til Sydsjælland - der bor en af de andre fra vores gamle Kong P. gruppe.

For dem der ikke ved det er Kong P. gruppen en gruppe af piger der havde det til fælles at de alle havde termin i august 2004 og boede i eller omkring København - og så lige havde fundet ind på Netdoktors babyklub. Det er da lidt hyggeligt at vi her 3 år efter stadigvæk kan finde tid til at se hinanden. Pt. er det selvfølgelig dem der er på barsel med nr. 2 (og 3) der kan - og så mig der bare har meget fritid.

Onsdag skal jeg ud og spise frokost med en som jeg efter bedste evne hjælper med at tilpasse jobansøgningen til et job hun skulle søge. Endnu en af dem man har lært at kende via internettet - det er da fantastisk hvad man kan med det Indernet ;)

Klokken er 22.45 og Danmark er bagud 2-0

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Så fik jeg læst dit indlæg - som skrevet i mailen. Gør det hvis I kan! Knus Pia