onsdag, maj 03, 2006

Små syg og blodprøve

Øv jeg har det skidt.

Halsen generer - der er nogen der har sat sig på mit bryst og ryggen brokker sig.
Er der noget at sige til at jeg er lidt ynkelig i dag - og fuld af selvmedlidenhed???

Jeg har bare at være klar igen i næste uge. Jan tager nemlig afsted på søndag og kommer først hjem igen om fredagen. Ellers må jeg søge tilflugt hos mine forældre.

Var på Frb. hosp. idag for at få taget blodprøve. Først skal man vente 30 minutter på at komme til (var nr. 20 i køen - og jeg kom da de begyndte at tage folk ind) Hvad laver alle de pensionister sådan et sted SÅ TIDLIGT??? De har hele dagen (indtil klokken 13) hvorfor skal de så komme klokken 7.50? okay dem der skal komme fastende forstår jeg godt :)

Da hun så skulle stikke mig besluttede hun sig til at hun da ville prøve et andet sted end alle de andre.

Jeg blev lidt overrasket for nu har jeg været nålepude i over 20 år - og ALDRIG har det gjort ondt, hverken at blive stukket eller mens blodet løber ud. Men det gjorde det nu, dvs. blodet løb ingen steder og hun undrede sig.

Hmmm sagde hun - hvad sker der her? Ja det ved jeg ikke - men jeg kan fortælle at det gør ondt. Okay - så må jeg hellere tage den det andet sted - det så ellers så godt ud.

Det kan godt være - men altså hold grabberne fra den blodåre en anden gang.

Hun stak igen der hvor alle de andre har stukket og 1-2-vupti havde hun fået fyldt sine to glas, og jeg kunne cykle hjem igen. Der var så gået en time med det lille show - og hosp ligger 5 minutter på cykel herfra.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Very pretty site! Keep working. thnx!
»

Anonym sagde ...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»